Vacature Tandarts

LAATSTE NIEUWS M.B.T. COVID-19 VIRUS

In verband met de overgang naar meer flexibele werktijden zijn wij op zoek naar een geroutineerde, bij voorkeur, allround tandarts.

In onze moderne, mooie en ruime Kliniek, die in het hart van Amsterdam Zuid is gevestigd, wordt het vak in nagenoeg zijn volle breedte uitgeoefend, uiteraard wordt er gewerkt volgens de nieuwste inzichten.

Wij zijn met name gespecialiseerd in implantologie, cosmetische tandheelkunde, parodontologie, endodontologie , uitgebreide rehabilitaties en conserverende tandheelkunde.

In ons team zijn thans 3 tandartsen werkzaam, waaronder 1 implantoloog met zeer veel ervaring. Verder zijn er nog 9 medewerkers waaronder assistenten, preventie assistenten, mondhygienisten en baliemedewerkers.

Bij ons staat het leveren van kwaliteit voorop, dit in combinatie met een maximale service aan de patiƫnten, waarbij wordt uitgegaan van een zeer persoonlijke benadering . Uiteraard is het onderdeel preventie onmisbaar. Ook het behoud van zoveel mogelijk natuurlijk tandweefsel is bij ons een vanzelfsprekende behandelmodule.

Over de vorm van het samenwerkingsverband kan uiteraard van gedachten worden gewisseld en zijn alle opties bespreekbaar.

Heb jij zin om te starten met deze diverse baan waar geen dag hetzelfde is, dan graag je reactie met CV mailen aan:

info@tandartsamsterdam.nl

Amsterdamse Kliniek voor Cosmetische Tandheelkundige en Implantologie BV
Hans Quaak, Tandarts-Implantoloog NVOI
Apollolaan 84
1077 BD Amsterdam
Tel: 020-6713886
www.tandartsamsterdam.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Amsterdamse Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde en ImplantologiePraktijkSocial Media LinksFacebook paginaGoogle+ paginaLinkedIn pagina Video
Apollolaan 84
1077 BD Amsterdam


Openingstijden
Zie laatste nieuws m.b.t. COVID-19 virus

Vacatures

Tandarts
Erkend Implantoloog

LogoAmsterdamse Kliniek voor Cosmetische Tandheelkunde en Implantologie